Diamantpunt graveermachine

Met de diamantpunt graveermachine kunnen wij diverse stalen, gouden en zilveren producten graveren. Denk hierbij aan een naam of zin graveren in bestek, kindergeschenken, kinderbestek, aanstekers, sleutelhangers, plaatarmbanden, hangers en achterdeksel horloge. Ook is het mogelijk om een logo te graveren bij aanlevering van een duidelijke foto. De graveerkosten variëren en begint bij €15,-. Vaak is het mogelijk dat u het te graveren product dezelfde dag kunt ophalen. Neem contact met ons op via 020-6922446 en informeer naar de mogelijkheden.

 

Monogram of wapen gravures

Bij Baldev Juwelier kunt u ringen, hangers of armbanden laten maken met uw eigen monogram, familiewapen, of logo. Hieronder ziet u een monogram van de letters S-R-C. Hiervan wordt eerst een schets gemaakt, die vervolgens machinaal wordt geproduceerd in goud. De monogram (of logo) kan dan vervolgens op een ring of ander sieraad verwerkt worden.

Wij kunnen voor u ontwerpen, maar u mag ook zelf uw ontwerp aanleveren.

Gouden monogram letter ring-1-2Gouden monogram letter ring-2Gouden monogram letter ring-1

 

Naamplaat graveren

Wij kunnen voor u naamplaten van armbanden, kettingen of hangers graveren met verschillende lettertypes. Elke lettertype die in Words wordt ondersteund is mogelijk te graveren. Ook zijn symbolen als hartjes, ankers, sterretjes en lintjes mogelijk te graveren of uit te snijden.

Graveren naamplaat kinderen-1

 

Naamketting

Het is mogelijk om bij ons een persoonlijke naamketting te laten maken in het goud of zilver. U kunt kiezen uit een ruim aanbod lettertype. Ook is het mogelijk om een naamketting te laten maken in het Arabisch.

naamketting naamhanger-1naamketting naamhanger-2

naamplaat-1 naamplaat-2

 

Tekstplaat

Het is mogelijk om bij ons tekstplaatjes op maat te laten maken voor plaatsing op bijvoorbeeld houten meubelen of bekers. Wij hebben onderstaande kist voorzien van vintage messing platen voor op de deksel en in de binnenkant van de houten kist. Bevestigd middels schroeven en kit. Wij kunnen de platen maken in elke gewenste maat en in de materialen goud/zilver/messing/koper. De tekstplaat kan in elke mogelijke vorm naar uw wens gemaakt worden.

Tekstplaatje        IMG_0280